vacatures

Wij zijn momenteel op zoek naar sopranen, alten, tenoren en bassen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een super enthousiast en gezellig jongerenkoor met een passie voor klassieke muziek. Samen gaan we voor muzikaliteit, kwaliteit en gezelligheid.

Wanneer en waar?

We repeteren eens in de twee weken op een dinsdagavond van 19:30 tot 22:00. Dit vindt plaats in de omgeving van Barneveld.

Onze verwachtingen

We verwachten van jouw dat je:
- Uitstekend kunt noten lezen en zuiver zingt
- Houdt van klassieke muziek
- 100% aanwezig bent op de repetities en thuis je partijen instudeert
- Houdt van gezelligheid!

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Ga dan naar onze contactpagina en stel ons op de hoogte.

Quotes

"Elke repetitie maakt het zingen van prachtige klassieke muziek mij helemaal blij. En dan ook nog eens samen met andere jonge mensen die deze passie delen!"

Hilde Bom, Sopraan

"Op mijn dinsdagavond staat muziek centraal. Om de twee weken repeteren wij. Het geeft je precies genoeg tijd om te oefenen voor de volgende repetitie. Het is overwegend prachtige muziek die voor ons wordt uitgekozen. Natuurlijk wordt er ook een eigen bijdrage verwacht, maar dat is juist het leuke. Thuis oefenen en vervolgens bij de repetitie alle stemmen samen te laten komen. Het fijne is dat er tijdens de repetitie een goede afwisseling is tussen repeteren en gezelligheid. Ook is er genoeg ruimte voor vragen of onduidelijkheden, en wordt het gewaardeerd als je meedenkt. Al met al een leuk en bijzonder koor."

Carla van den Top, Alt

"Het YCC is een leuke club jonge mensen met een passie voor muziek. Dat is te merken tijdens de repetities. Er word hard gerepeteerd, maar er is veel tijd voor gezelligheid. De variatie aan muziek die we zingen is ook erg mooi. Dit houd het erg divers. Elke keer ga ik met veel plezier naar de repetities."

Gregory van den Top, Bas